Uw online werkplek is overal door de cloud

 

Overal en altijd efficient bezig zijn

De cloud maakt het voor uw bedrijf mogelijk om vanuit elke locatie en elk moment productief te kunnen zijn vanaf elk apparaat. Door uw werkprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken zorgt u niet alleen dat de interne communicatie verbeterd, maar vergroot u ook uw bereikbaarheid voor uw klanten. Online werken kan u dus veel opleveren.

Betrouwbaar en veilig werken met cloud 

De cloudplatformen worden met de dag geavanceerder en betrouwbaarder. Updates zorgen voor steeds betere beveiliging van uw data. Bescherming van data is voor elke leverancier de hoogste prio. Omdat dit vaak geautomatiseerd is hoeft u hier niet dagelijks mee bezig te zijn, maar kunt u periodiek zelf een security controlecheck doen.

Bespaar kosten, verhoog productiviteit

Er zijn bedrijven die al volledig vanuit de cloud online werken en hebben gemerkt dat hun bedrijven efficiënter en effectiever zijn geworden. Omdat werkplekken steeds flexibeler en mobieler worden gaan de kosten t.a.v. fysieke werkplekken ook steeds meer omlaag. Daarnaast betaal je voor een licentie een vast bedrag per maand per gebruiker.

Optimaliseer je werkprocessen

Cloud en cloudtoepassingen bieden ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo bestaan er mogelijkheden om vanaf ieder apparaat altijd en overal online te kunnen werken zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Tegenwoordig kan men ook steeds meer offline werken. Zodra er weer verbinding is met het internet komt alles weer in de cloud terecht en is het weer vanaf overal beschikbaar. Ook kan je diverse IP-toepassingen met elkaar integreren en combineren zodat de werkprocessen nog robuuster worden. Cloud beweegt mee met uw bedrijf. U kunt eenvoudig dingen aanpassen zoals meer of minder gebruikers, telefoonnummers en ander functionaliteiten.

 

Cloud servers

 

Cloud servers

Werken met cloud toepassingen is steeds betrouwbaarder

Het idee van online werken was een paar jaar geleden iets wat men een aantrekkelijk idee vond maar er nog kritisch over gedacht werd. Want hoe zit het met de veiligheid en beveiliging van de data? Hoe betrouwbaar is online werken? Staan de servers wel in Nederland? De laatste jaren raakt men steeds meer overtuigd van de toegevoegde waarde van het online werken en belangrijker nog, men raakt steeds meer overtuigd van de betrouwbaarheid en veiligheid van de cloud. Dagelijks is veiligheid en betrouwbaarheid een top prioriteit van de grootste en beste leveranciers zodat de veiligheid en betrouwbaarheid ook gegarandeerd kan worden. Veel leveranciers hebben hun eigen datacenters gebouwd in Nederland. Dus wilt u uw bedrijf ook meenemen naar de mogelijkheden van de nabije toekomst? Stap dan nu over naar de cloud en doe uw voordeel met de nieuwste technieken en zie wat het uw bedrijf gaat opleveren.

 

Investeer in je systemen en bespaar in de kosten

De overstap naar de cloud hoeft niet perse een grote investering te worden, maar iedere verandering kost in het begin wat. Maar wat levert de verandering op voor uw bedrijf? Vaak merkt u al een directe besparing op in de vaste lasten. Omdat cloud service over het internet gaat en niet via ISDN betaald u bijvoorbeeld een vast bedrag per maand per gebruiker. Dus ongeacht hoeveel u belt, die kosten blijven gelijk. Intern bellen binnen het bedrijf is kosteloos. Doordat er integratie mogelijkheden zijn betaald u ook niet meer voor aparte services maar worden die kosten ook teruggebracht. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van online werken in de cloud? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan bij u op locatie.

 

Werken in cloud

 

 

Neem contact met ons op

Bel een Business Improver

Bel direct met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul de contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

[wpaft_logo_slider category=”online”]

Zullen we een afspraak maken?

Maak een afspraak

top

We zijn momenteel bezig met het plaatsen van software producten in onze shop. Houd de shop in de gaten. Sluiten